måndag 2 april 2012

Avocado & Feta Cheese Spring Rolls


This vegetarian dish is fresh and quickly made and can be served as a starter or as part of a buffet. Make sure to seal the rolls, you don't want the lovely filling to escape when frying!

Den här vegetariska rätten är riktigt fräsh och lättlagad. Den kan serveras som en förrätt eller som del av en buffé. Se till att försegla rullarna ordentligt så att inget av den goda fyllningen läcker ut under tillagningen!




Avocado & Feta Cheese Spring Rolls


Rice Spring Roll Wrappers/Rice pancakes
Ripe avocado
Feta cheese
Honey
Freshly pressed lemon juice
Freshly ground black pepper
Rapeseed oil


Prepare the rice spring roll wrappers as instructed on the package. 
Slice avocado and feta cheese and place in the middle on the flattened rice wrappers. Sprinkle some lemon juice, honey and ground black pepper on top and wrap the spring roll securely. 
Fry the rolls on all sides until golden in approx. 1 cm preheated rapeseed oil and serve with a hot-sweet-sour dip sauce. 
_________________________________________________


Rispapper för vårrullar
Mogen avocado
Fetaost
Flytande honung
Färskpressad citronjuice
Färskmalen svartpeppar
Rapsolja


Förbered rispappret enligt förpackningen. 
Skiva avocado och fetaost och fördela fyllningen på mitten av rispappret. Stänk lite citronjuice och honung över och avsluta med något varv på svartpepparkvarnen. Vik först över den nedre delen av pappret, sedan de båda sidorna och till slut rullar du ihop till en fin vårrulle. Fritera på alla sidor i cirka 1 cm förvärmd rapsolja tills de är gyllenbruna. Servera med en het, sötsur dipsås.

2 kommentarer:

PerMagnus sa...

U-u-u-h! Lugn i stormen! Jag hann inte med att göra det förra receptet!

Anonym sa...

Thanks for all of your work on this web page. I am looking forward to reading more of your posts in the future.
http://www.businesstraveltours.com is my blog.