onsdag 12 januari 2011

Favorithörn

Jag tror att det i varje inredningsintresserads hem finns favorithörn. Såna där platser som bara är störtsnygga, där favoritsakerna får stå på display. Sen tror jag också att i samma hem finns det hörn som aldrig syns på bloggar eller kanske dörrar stängs om när gäster kommer på besök, för att där blir det liksom aldrig riktigt bra. Det kan vara en möbel man köpt som aldrig riktigt passar in, eller där tvätthögen ligger och skräpar.
Men man måste ju leva i sitt hem också, och det måste få vara just ett hem. I ett hem betalar man räkningar, har smutstvätt, går ut med soporna, och slänger strumporna på golvet vid sängen. I ett hem är inte soffkuddarna alltid tillpuffade och det står inte alltid färska blommor på köksbordet. I ett hem står det disk i vasken och blöta skor i hallen, och hur mycket jag än protesterar måste min man få ha sina tekniska prylar framme, för det är ju just: vårt hem.

Hur kontroversiell jag än må te mig som, så kommer här ändå bilder på några av mina favorithörn, tillpiffade och inte det minsta praktiska, men ack så viktiga för mig!



2 kommentarer:

Emmapemma sa...

ja, hon skriver igen!

Erica sa...

Så mysigt ni har det!!