tisdag 17 maj 2011

Oxfordshire close up








England är så gruvligt vackert! 
Och ju ledigare man är och ju mer tid man har att njuta av det, desto vackrare blir det! Bilderna ovan är ifrån vår lediga, sista vecka i Oxford, och är tagna i och utanför Oxford City. Vi hyrde bil och körde runt på landsbygden i Oxfordshire och upplevde helt magnifika vyer, pittoreska byar och urhäftiga platser. Allt är gammalt, jättegammalt, och väldigt väl bevarat! 
Många av bilderna kommer ifrån Abingdon och Dorchester on Thames, som är byar som ofta figurerat i både Morden i Midsomer och Kommissarie Morse. Det är inte svårt att förstå varför man valde just dessa inspelningsplatser!

Gammalt är vackert, men så skönt jag tycker det är att vi lever i ett land med isolering, treglasfönster, vattenledningar på insidan av ytterväggarna och fungerande system för... ungefär allt!
Det är skönt att vara färdigbodd i Storbritannien, men jag får nog erkänna att det allt har varit rätt mysigt där ändå! Jag har inte satt min sista potatis i det landet inte, det finns massor kvar att upptäcka, och många nya, fantastiska vänskaper som ska bevaras!


1 kommentar:

far sa...

ljuvliga bilder. ska bli så kul att se genom egen lins