fredag 30 september 2011

En helg att se fram emot



Om bara några få minuter kommer en av mina absolut finaste vänner för att spendera hela helgen hos oss. Vi ska direkt ställa oss i köket och göra det vi gör bäst tillsammans: baka! 
Jag har bjudit in en massa vänner som jag tyckte det var dags att träffa för att tillsammans gå Lights in Alingsås, och sen värma oss hemma med nybakat. 

Lights in Alingsås är en ljusfestival som utspelar sig i oktober varje år, som jag tycker är ett otroligt trevligt initiativ. Hela staden lever upp, folk är ute och promenerar i det upplysta mörkret, kaféer har kvällsöppet och stadens kärna dekoreras med ljusinstallationer och dekorationer av blommor, grönsaker och andra vackra höstting av elever på floristskolan Flora Dekor. Det är verkligen en fröjd att se!

Mitt hem har också fått lite extra höstfröjd för just detta tillfället. En enkel höstblomgrupp i korgen lyser upp och pumporna från mors trädgård är fortfarande lika fina.


En gammal sockerlåda har ställts på högkant och får tjäna som bokhylla.


Mycket färg ska det vara, och självklart matchades mangolden på tavlan med både krysantemum, ljung och pumpor.



 Jag ska ta och värma upp ugnen, sätta på favoritförklädet och sätta igång degen. Det blir 150 kanelbullar skulle jag tro. Det är ju faktiskt kanelbullens dag på tisdag, och vi tar ut segern lite i förskott!
Har du något riktigt bra kanelbulletips?

Ha en ljuvlig helg!
/Sara

1 kommentar:

Josefin Roos sa...

Tusen tack för bästa bullkalaset. Nu behöver jag inte äta på hela helgen.