onsdag 8 juni 2011

Små förändringar som bringar stor glädje

Två kreativa människor med massor av idéer på platsbyggda möbler, snygga väggytskikt och smarta kökslösningar kan lätt bli lite rastlösa av det faktum att vi bor i en hyresrätt! De mindre idéerna, som innefattar flyttbara saker, som vi kan ta med till nästa boende kan ju självklart genomföras, men alla våra större idéer får just nu tecknas och skrivas ner i vår idébok, och så längtar vi efter den dagen vi har vårt egna hem, vårt alldeles egna hus som vi kan snickra, fixa och göra till vårt.

Sen vill vi ju, trots att vi bor i en hyresrätt och inte kan bestämma hur allt ska se ut själva, ha ett vackert hem. En sak som INTE var vackert i vår lägenhet är garderobsdörrarna i hall och sovrum. Fulbruna trädörrar med bruna genomskinliga plastknoppar, som bara gjorde mig deprimerad av att se på.. så, nu har vi ÄNTLIGEN gjort något åt saken!



Vi målade helt enkelt garderobsdörrarna vita (självklart med hyresvärdens tillåtelse!) och köpte söta knoppar på indiska och skruvade i. Två otroligt enkla och billiga ingrepp som gjorde SÅ mycket skillnad, eller hur? Äntligen är det lite harmoni i rummet. 






Nästa projekt innefattar en trött IKEA-pall, lite färg och lite av ett signum för familjen Qvint - jag återkommer om det! 

Ha nu en fantastisk dag!